1. Beställ online

Beställ dina produkter idag med ett enkelt knapptryck!

2. Betala med Klarna

Betala smidigt med Klarna direkt på webben!

3. Leverans

Just nu är det högt tryck, leveranser utanför Norrbotten påbörjas igen i januari!

Smaken av vildmarken har aldrig varit närmare!

Vår historia sträcker sig hundra år tillbaka i tiden, djupt rotad i de norrländska skogarna.

För drygt hundra år sedan startade Nils-Åke Simonsson sitt renslakteri i Harads som 1939 togs över av sonen John. Tack vare handeln och sina goda relationer med samerna fick han namnet LappSimon. Sedan dess är allt historia, ja, ren mathistoria. Genom årtionden har vi utvecklat, förädlat och bevarat hemliga recept som vi är genuint stolta över. Välkommen till vår värld av norrbottnisk matkultur och historia. Smaken av vildmarken har aldrig varit närmare.

Spela videoklipp

Vad säger våra kunder?

Vad händer hos LappSimon?

Häng med på vår resa! Följ oss gärna på sociala medier.

Handla online hos LappSimon!
28jun

Handla online hos LappSimon!

Välkommen till LappSimon! Nu har vi äntligen lanserat vår nya webbshop.

1 2

FAQ

Här hittar du svaret på våra vanligaste frågor kring leverans & frakt

Vad kommer namnet LappSimon från?

Historien om vårt namn är något vi är stolta över att förmedla. Kika in på vår Historia för att lära dig mer om oss och ta del av vårt arv för passionen av köttförädling!

Vad kostar frakten?

Detta beror på vart du bor i Sverige. Vi har olika fraktzoner, kika in i vår webbshop, där kan du fylla i ditt postnummer och beräkna vad just din frakt kommer att kosta.

Kan ni leverera varsomhelst i hela Sverige?

Ja! Vi tycker att alla ska få smaka en bit av vildmarken och njuta av våra produkter. Fyll i ditt postnummer så beräknar vi automatiskt frakten hem till just din dörr.
OBS! just nu har vi högt tryck och påbörjar leveranser utanför Norrbotten igen i januari! Det går alltid bra att hämta upp era LappSimon-produkter hos oss i Luleå.

Hur länge håller torkat renkött?

Vårt torkade renkött är laboratorietestat att hålla ett helt år i värme i vakuumförpackning. Hållbarheten förlängs genom att frysa ner köttet eller helt enkelt sätta det i kylen.

Hur lång leveranstid har ni?

1-5 dagar, detta beroende på vart du bor i landet. Bor du i närheten av Luleå erbjuder vi även upphämtning på vårt centrallager i Luleå.

Innehåller era produkter endast svenskt kött?

LappSimon har en stor köttkunskap och väljer endast ut det bästa köttet. Det betyder att köttet som förädlas och säljs inte bara har sitt ursprung från Sverige, utan här förekommer även ursprung från andra länder som håller en mycket hög kvalitet på köttet och, hur djuret växer upp och sedan slaktas.