fbpx

Säker betalning med Klarna | Vi skickar över hela Sverige | Fri frakt över 2500:- | Frakt 1-5 arbetsdagar

Säker betalning med Klarna | Vi skickar över hela Sverige | Fri frakt över 2500:- | Frakt 1-5 arbetsdagar

Från fotoalbumet

Vi har en historia som sträcker sig över 100 år tillbaka i tiden. Under 100 år hinner väldigt mycket hända, vilket leder till att många berättelser är kopplade till vår verksamhet.

Från fotoalbumet

Ett litet urval av foton från LappSimon genom åren.

Vi har en historia som sträcker sig över 100 år tillbaka i tiden. Under 100 år hinner väldigt mycket hända, vilket leder till att många berättelser är kopplade till vår verksamhet. Här ser ni bland annat John Simonsson stolt hålla upp en renbog i slakteriet på översta fotot. John drev LappSimon i flera årtionden innan han tog pension 2011. Ett viktigt ansikte utåt med stor passion för vilt och råvaror av premium kvalité.

På mellersta fotot syns stjärnkocken Werner Vögeli som är på besök hos LappSimon. Vögeli uppskattade svenska råvaror som älg och ren, vilket vi alltid erbjudit. Vögeli arbetade för svenska kungligheter i över 40 år och såg till att deras officiella kungamiddagar, representationsmiddagar och födelsedagsmiddagar alltid serverade måltider av toppklass. På fotot ser ni Vögeli ha en kvalitetssäkring och provsmakning med LappSimons råvaror.

Ni kommer få ta del av fler tillbakablickar från LappSimons historia framöver..

0
    0
    Din varukorg
    Din varukorg är tomFortsätt handla